L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 11 de setembre del 2012

L’Ajuntament de Tavernes facilita als treballadors de la fusta i del moble l’avaluació i titulació de la seua experiència laboral



 
L’Ajuntament de Tavernes posa a l’abast de tots els treballadors del sector de la fusta la possibilitat d’obtenir un títol de la seua activitat laboral a efectes curriculars. El títol que podran aconseguir els interessats serà el de Tècnic en Instal·lació i Moblament, que els atorgarà el certificat oficial de professionalitat d’instal·lació d’elements de fusteria i de mobles.

Els treballadors del sector del moble i de la fusta de Tavernes poden passar per l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament, situada en l’edifici del Braç Treballador, carrer del Calvari nº 87, demà dimecres 12 i el dijous 13 de setembre per a rebre més informació i homologar l’experiència laboral acumulada mitjançant aquest procediment d’avaluació i acreditació.

Les unitats de competència objecte d’avaluació i acreditació són, en fusteria, efectuar càlculs per a la instal·lació d’elements d’aquesta matèria, cas de portes i finestres, revestiments i instal·lacions d’estructures de fusta i, en mobles, planificar la instal·lació i l’aplec de materials, màquines i ferramentes, compondre i fixar el mobiliari i realitzar instal·lacions complementàries, a més de comprovar el funcionament i realitzar les operacions d’ajust i acabament.

Aquest procediment d’acreditació de la competència professional adquirida per experiència laboral en el sector de la fusta i del moble està promogut per la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació a proposta de la Confederació Espanyola d’Empresaris de la Fusta (CONFEMADERA). Es realitza mitjançant un conveni dins de l’acció subvencionada pel Servici Públic d’Ocupació Estatal.
-