L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 13 de setembre del 2012

L'Ajuntament firma l'obra de la construcció del nou Centre Educatiu i Escola Infantil “Víctor Calatayud”.



 

La regidora de Contractació, Llum Sansaloni ha firmat en les depèndencies municipals el contracte d’adjudicació de les obres de la nova escoleta municipal Víctor Calatayud amb l’empresa adjudicatària, Proyme Alginet SL.

Les obres han de començar el dia 24 d’aquest mateix mes de setembre i està previst que tinguen una durada de 8 mesos. El nou centre infantil es contruirá en uns terrenys de propietat municipal de metres quadrats situats en el carrer Verge dels Desemparats i ocupara una superficie de parcel·la de 843 metres. Els tècnis municipals Juan Tormo i Andres Moscardo, arquitecte i arquitecte tècnic respectivament, serán els responsables de la direcció i coordinació de l’obra.

 

L’ajuntament de Tavernes va aprovar l’obra en el plenari del dia 11 de juliol del passat any 2011 i es contempla dins del Pla PIP, el Pla Especial de Recolzament a la Inversió Productiva en municipis de la Comunitat Valenciana que sufraga la Generalitat. L'adjudicació s’ha efectuat per procediment obert i de les 20 propostes acceptades ha segut elegida la presentada per l’empresa Proyme Alginet, per un import de 621.071 euros IVA exclós, sobre un pressupost base de licitació de 690.000 euros.

Sobre aquesta adjudicació cal significar que l’Ajuntament de Tavernes va adjudicar el projecte de construcció el passat 30 de juliol, però és ara, una vegada ja acabat el termini de renuncia de l’empresa i quan ja s’ha firmat oficialment el contracte sense renuncia d el’empresa, que es dóna a conéixer tots els detalls d’aquesta bona noticia a la ciutadania vallera.

El govern municipal, segons hem pogut conéixer, ha preferit esperar fins la firma donat que existía la possibilitat legal que l’empresa a la qual s’havia adjudicat l’obra renunciara, amb al qual cosa s’hagués endarrerit tot el procés.

Aquests extrems han estat confirmat per la regidora d'Obres, Contractació i Serveis Públics, Llum Sansaloni en manifestar que “el passat 30 de juliol adjudicàrem esta obra del Pla PIP a l’empresa Proyme Alginet SL, però ha estat ara quan s’ha formalitzat el contracte”. La regidora ha recordat igualment que “es tracta de l’últim projecte pendent d’executar del Pla PIP i és una obra complexa. Inicialment s’executarà la primera fase, la guarderia, i es deixarà l’edifici preparat per a futures ampliacions”.
-