L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 30 de setembre del 2012

Mònica Oltra (Compromís) li deixa algunes coses clares al PP "No tindreu porres ni policia suficient per a parar al poble" .


Tot un hit-parade: Més de 150.000 visions en només tres dies ha tingut la intervenció de la portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, en el debat de Política General de Les Corts Valencianes (26-9-2012) . 

Oltra assenyala que el que s'ha vingut a nomenar crisi és en realitat una gran estafa, retrau al PP que està fent-li el "caldo gros" a les oligarquies i que amb la seues polítiques està ofegant les classes mitjanes i baixes. Així mateix la diputada de Compromís fa referència a la represió policial contra les concentracions ciutadanes al Congrés dels Diputats, per advertir al PP que no tindran policies ni porres suficients per a parar el malestar del poble.



-