L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 28 de setembre del 2012

Tavernes acull demà i per primera vegada la “XII gala anual” de la Federació Valenciana de Karate”




 La Federació de Karate celebra aquest cap de setmana a la nostra localitat la XII gala anual a la Casa de la Cultura a partir de les 19 hores. Cal destacar que és la primera vegada que Tavernes acull aquesta gala de la federació.

La federació aprofitarà per a guardonar els millors karateques valencians, i en especial als iniciadors d’aquest esport, als quals retrà un merescut homenatge. Així mateix, es lliuraran reconeixements i mencions als clubs més destacats en tramitacions de llicències i èxits esportius.

El Club Karate-Do de Tavernes aprofitarà l’acte, com a amfitrió, per a realitzar una demostració a càrrec de l’equip local. 
-