L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 22 d’octubre del 2012

ACTUALITZAT: Assemblea de clubs valencians de muntanya a la Casa de la Cultura

 
Vicent Felis, president de l'entitat, i el regidor LLácer es dirigeixen als presents
El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna ha organitzat l’Assemblea i Reunió de Presidents de Clubs de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV).  L'Ajuntament de Tavernes ha col·laborat amb la cessió de la Casa de la Cultura per a celebrar la reunió.

L’esmentada assemblea va tindre lloc el passat 20 d'octubre a la casa de la cultura a partir de les 16’30 hores. Aquesta activitat federativa es va complementar amb una excursió que es va fer de matí, a la que, malgrat la plutja, van assistir 25 persones. Posteriorment va tindre lloc el dinar de germanor a càrrec de la FEMECV.


L'acte va comptar amb la presencia del regidor d'esports, Josep Llatzer, que al inici de l'assemblea va dirigir unes paraules als presents i els va donar la benvinguda a la nostra ciutat. Un centenar de representants dels clubs valencians hi assistiren a la sessió de la vesprada. Precisament, els participants i  directius de la FEMECV expresaren la seua satisfacció en l'organització i agrairen al  regidor d'esports de Tavernes la gran acollida i la cessió del local.

La reunió, a la que van asisitir uns 150 representants dels clubs de montanya de totes les comarques valencianes, és una de les més importants, ja que en l’assemblea es tracten temes com les llicències federatives i les activitats que es realitzaran durant l’any 2013: com carreres de muntanya, competicions d’escalada, marxes i campaments, que tenen lloc en tota la geografia valenciana i que en l’esmentada reunió s’assignen als diferents clubs.


Pel matí i malgrat el mal oratge, tal com estava anunciat es va efectuar una  marxa senderista a la muntanya de l’Ombria, pujada pel barranc de Cremades fins a la cisterna; des d’allí baixada al castell de Marinyén o de la Reina Mora i al Clot de la Font. 25 participant pogueren gaudir d'unes impressionants vistes sobre la Valldigna. 

-