L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 24 d’octubre del 2012

Demà dijous hi ha col·lecta contra el càncer


Una imatge de la campanya de l'any passat, amb el donatiu de regidors de l'Ajuntament
Tavernes pot demà demostrar, una vegada més, l'esperit altruista i de col·laboració amb entitats que treballen pel bé general, com és el cas  demà amb l' Associació Espanyola contra el Càncer, igual que altres vegades ho ha fet col·laborant amb campanyes de Càritas o Creu Roja.

La Junta Local de Tavernes, entitat englobada en l’Associació Espanyola contra el Càncer, ho té tot a punt per a efectuar demà dijous una col·lecta que ha de servir per a recaptar uns fons que permeten els investigadors continuar lluitant contra la malaltia.

Les taules estaran ubicades en diferents punts de la ciutat, com ara la Plaça Major, el Passeig del País Valencià, la Gran Via Germanies, el carer del Dr. Fleming i davant l’ambulatori, entre les 9 i les 13 hores.

Els voluntaris i col·laboradors de la Junta Local contra el càncer hi participaran activament, juntament amb la seua presidenta, Encarnita Carrión. S'aprofitarà la circumstància que demà dijous és dia de mercat a la nostra ciutat.
-