L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 5 d’octubre del 2012

Donem a conéixer els documents del pressupost del 2012



L’Ajuntament de Tavernes ha informat que els pressupostos municipals, aprovats de manera definitiva el dia 15 d’agost de 2012 i publicats ja en el BOP, es poden consultar en el web municipal (tavernes.es).

Els documents que l’Ajuntament posa en coneixement de tots els veïns i veïnes són els següents:






Podeu accedir a cada document clicant damunt.

 -

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Mes val tard que mai pero a veure si l'any que ve el donen a conéixer en el període d'exposició, o abans, per a poder fer propostes. PARTICIPACIÓ CIUTADANA REAL

Anònim ha dit...

A mi el que dius em pareix queixar-se per queixar-se, abans ningú es preocupava per la PARTICIPACIÓ CIUTADANA REAL, que nosaltres no hem de fer igual, molt bé, estic d'acord, però certes coses calia exigir-les mooooolt abans, quan el PP feia i desfeia conforme els venia en gana, ara... Pues bé, participació ciutadanaaaaaa!!!

Deliberatiu de Compromis ha dit...

La participació ciutadana esta regulada per este ajuntament, i de ben segur que anirem a més, es el nostre ofici, però això no vol dir que imperen les propostes dels de sempre, dels poderosos que no tenen vots propis sino comprats com bé sabem. Participar es la màxima i per això necesitem estos mecanismes com son la informació pública i presencial com s'esta fent, no t'enganys . Este govern fa a més per a que l'ajunatement i el poble funcione. Evidentment amb els bons funcionaris. I ho notareu, molts més, quan el PP perda la majoria a les Corts.

Anònim ha dit...

Ha hagut d'entrar Borras del PSPV en dedicació per a notar-se un canvi en la política informativa de l'Ajuntament. Així millor.

Anònim ha dit...

La informacio pressupostària és pública i el web municipal depén d'una regidora del Bloc així com tot el wifi públic que funciona i el que s'esta muntant.
Del que diues, res de res.

Funcionària ha dit...

La publicació en el web ha sigut orde directa de l'Alcaldia.