L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 26 d’octubre del 2012

El diumenge hi ha teatre familiar amb la representació d’Ulisses de Bambalina Titelles





La companyia Bambalina Titelles ofereix en la Casa de la Cultura una obra dirigida al públic familiar, Ulisses, que ens acosta la mitologia grega amb una visió molt personal. La representació serà diumenge, 28 d’octubre, a les 18 hores, en la Casa de la Cultura de Tavernes, amb un preu de 3,50 euros. 

Ulisses ens acosta a un temps on els déus grecs habitaven el mont Olimp, una època en què governaven sobre els éssers humans i, o bé els afavorien amb la seua protecció, o bé els abandonaven. 

Els actors són déus que mouen les accions de l’heroi grec. Condicionen i controlen el viatge d’Ulisses a Ítaca i són part del viatge i companys que l’ajuden a descobrir mons mentre ells també en descobreixen. 
-