L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 20 d’octubre del 2012

La Casa de la Cultura acull avui l’assemblea i reunió dels presidents de la FEDMECV, organitzada enguany pel Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna.



 
La reunió dels presidents de la FEDMECV, organitzada enguany pel Centre Excursionista de Tavernes, tindrà lloc aquesta vesprada a partir de ls 16:30 hores a la Casa de la Cultura.

L’assemblea tractarà els punts de les llicències federatives i les activitats per a 2013, com ara carreres de muntanya, competicions d’escalada, marxes i campaments, que es realitzaran en tota la geografia valenciana i que en la reunió s’assignen a diferents clubs.

La programació de la jornada és d’allò més completa i d’acord amb la línia de la Federació. A les 9 hores es farà una marxa senderista a la muntanya de l’Ombria, pujada pel barranc de Cremades fins a la cisterna; des d’allí baixada al castell de Marinyén o de la Reina Mora i al Clot de la Font. Esta excursió pretén mostrar als participants arribats de tots els punts de la Comunitat Valenciana l’espectacular paisatge de la Valldigna que s’albira des de dalt de la muntanya.

L’eixida i l’arribada serà en el poliesportiu, de manera que els participants puguen fer servir les instal·lacions  municipals. En acabar la marxa senderista, els participants dinaran i després s’adreçaran a la Casa de la Cultura per a celebrar l’assemblea anual.
-