L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 30 d’octubre del 2012

LA FRASE DEL DIA: 'La Comunitat està recuperant-se, a poc a poc, però recuperant-se'



La Consellera d'Ocupació de la Generalitat valenciana, María José Català, ha assegurat que "la Comunitat està recuperant-se, a poc a poc, però recuperant-se"
 
Català ha manifestat la seua voluntat de "transmetre esperança" perquè, segons ha remarcat, ho pot fer. Açò "no vol dir que estiguem satisfets, perquè hi ha molta gent en l'atur i estem preocupats per altres segments de població" que no presenten el mateix comportament, ha matisat.
 
I matisem nosaltres que sembla ser que, almenys per al PP, tot comença a anar bé i anem a veure “milions de brots verds” per tots els costats. Almenys així ha de ser si fem cas a Català i sobre tot també a la ministra de Treball, Fátima Báñez, que ha arribat a dir que el país "està eixint ja de la crisi".
 
De totes maneres, consellera María José Catala, simplement volem recordar-li que hi ha 702.100 aturats valencians, 26.500 d'augment en el tercer trimestre, amb un porcentage del 28’10% quan en l'Estat és del 25%. Ah, i respecte als joves... més de la meitat estan sense treball. Però no passa res... això és segons vosté "recuperar-se". Que Santa LLúcia li conserve bona la vista!!
-

1 comentari:

Estruch ha dit...

El problema es que si a vore si tardem tant en recuperar-nos que quant eu fem ja no servim per a res, no cregueu ?