L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 30 d’octubre del 2012

L’Ajuntament de Tavernes i el Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) estudien col·laboracions futures




El regidor de Joventut, Esports i Promoció Lingüística, Josep Llácer, s’ha reunit amb el director del Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València (CEEI) per a valorar possibles col·laboracions conjuntes amb vista als emprenedors de la ciutat.

El regidor Josep Llàcer va transmetre al director del CEEI, Jesús Casanova Payà, l’interés de l’Ajuntament de Tavernes de donar suport als emprenedors de la localitat mitjançant el projecte existent de promoció de l’emprenedoria. Llàcer ha indicat que “des de l’Ajuntament i la Regidoria de Joventut treballem de valent per a implantar el projecte “Aprendre a emprendre”, de foment de la cultura emprenedora entre els jóvens de Tavernes. La intenció és establir convenis de col·laboració entre l’Ajuntament i diverses entitats i institucions que fomenten l’emprenedoria i l’autoocupació per tal d’aprofitar i acostar als emprenedors tots els recursos que hi ha al seu abast, i facilitar així tot el procés de creació de l’empresa i posada en marxa del projecte”.

El regidor ha estat informat del funcionament del CEEI i ha pogut conéixer els diferents recursos que la xarxa CEEI Comunitat Valenciana ofereix als emprenedors i tècnics municipals de desenvolupament local per a facilitar la creació i la consolidació d’empreses.

El CEEI és una iniciativa creada en 1991, promoguda per la Unió Europea i desenvolupada en la Comunitat Valenciana per la Generalitat mitjançant l’IMPIVA, que té com a principal objectiu donar suport a la creació, consolidació i creixement d’empreses, principalment innovadores, a més de fomentar l’emprenedoria i la innovació, amb la finalitat de generar riquesa i ocupació en el teixit empresarial valencià. 
L’Ajuntament de Tavernes i el CEEI han parlat sobre línies de col·laboració i participació dels emprenedors locals a desenvolupar dins del “Dia de la Persona Emprenedora” que se celebrarà el pròxim dia 15 de novembre a Fira València.
-