L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 17 d’octubre del 2012

L'ajuntament informa a l'Associació de Comercians sobre la LLei de Protecció de Dades



L’Ajuntament de Tavernes va oferir ahir als comerciants locals una xerrada informativa sobre la Llei de Protecció de Dades. L’acte va tindre lloc en Saló de Plenaris, i el titol genèric va ser: “El compliment de la Llei de Protecció de Dades en el Comerç Xicotet”, essent impartida la informació pel tècnic municipal Xavier Brines, responsable de seguretat jurídica i cap de Protecció de Dades de l’Ajuntament de Tavernes. 

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va ser l'encarregat de presentar la xerrada (Fotografia 1) que responia a una petició feta a l'Ajuntament per l’Associació de Comerciants de la ciutat.


L'objectiu era acostar-los tota la normativa en la matèria i per això es comptava amb una de les persones que més i millor la coneix, el tècnic municipal Xavier Brines, col·laborador de  la Diputació en tasques formatives dirigides a altres administracions.

Xavier Brines va parlar als assistents (Fotografia 2)  sobre les infraccions més comunes en el tractament de les dades personals en l’àmbit del comerç i del petit empresari, els drets que tenen les persones, les obligacions de l’empresa i professionals, l’AEPD, entre altres aspectes. 
-