L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 29 d’octubre del 2012

L'alcalde de Tavernes Jordi Joan fa publica la seua nòmina al perfil del Facebook



Clic al damunt per agrandir la imatge

 L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha fet publica al seu perfil de Facebook la seua nòmina, un fet que podem qualificar d'insòlit, almenys ací a Tavernes,  encara que hauria de ser normal dins de la transparència que tots desitgem en els compters públics. Com el propi Alcalde de Tavernes diu en el Faceboox, una administració transparent als ciutadans és possible.

Jordi Joan, segons arreplega La Veu de la Valldigna del Facebook , indica que: “Com sabeu, estic en excedència de la meua plaça com a professor a la Universitat de València per a dedicar-me en exclusiva a l'alcaldia. Esta és la meua nòmina com a alcalde. Una administració transparent és possible”.

El mateix Jordi Joan aclareix també en un comentari posterior els ingressos que percep com a president de la Mancomunitat de la Valldigna: “Com a President de la Mancomunitat no tinc cap nòmina i no la puc penjar (al Facebook). Cobre per l'assistències a òrgans col·legiats, comissions, juntes de govern i plens de la Mancomunitat 450 euros néts (600 euros bruts). A diferència de l'anterior presidència no tinc ni nòmina ni cap assessor amb la qual cosa  l'estalvi ha sigut molt alt".

-