L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 30 d’octubre del 2012

L'expresident Francisco Camps, del PP, figura també en la llista de regals de luxe de la trama 'Gürtel' a Balears



Matas (PP balear) i Camps (PP valencià)


La documentació confiscada a l'empresa de publicitat Over Màrqueting, investigada en el cas Gürtel, fa referència a alts càrrecs del PP i entre ells l'ex president valencià Francisco Camps, que apareix en la llista com a beneficiari dels regals nadalencs del publicista Daniel Mercado.

En declaracions al jutge José Castro, el publicista Daniel Mercado ha dit que els regals eren per a fomentar i cuidar les relacions públiques i eren complements de luxe com a carteres, portadocuments, corbates o bosses. Una de les signatures favorites era Loewe. I així apareix registrat en aqueix llistat.

Over Màrqueting va aconseguir almenys tres adjudicacions del Govern valencià. Les més importants van ser una, per poc més de 2 milions d'euros, per a una campanya publicitària institucional de la sanitat a la Comunitat Valenciana al novembre de 2002; en el 2003, va rebre d'Administracions Públiques quasi 700.000 euros per una campanya institucional per a promoure la participació electoral en les autonòmiques i va repetir amb Sanitat en el 2005, per a una campanya sobre l'ús racional de medicaments, per valor de 832.000 euros.
-