L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 11 d’octubre del 2012

Tavernes amplia la zona de cobertura de punts Wi-Fi gratuïts distribuïts per la ciutat





L’Ajuntament de Tavernes continua dins de les seues possibilitats ampliant els serveis i ha ampliat els punts de connexió gratuïts d’internet als veïns. Són els coneguts com a “Punts Wi-Fi i que actualment tenen un gran èxit i són molts els veïns, sobre tot gent jove i estudiants, els que en fan ús.

La Regidoria d’Administració General, Modernització i Règim Interior de l’Ajuntament de Tavernes que dirigeix la regidora Vanessa Martí ha enllestit aquests dies uns nous punts de zona Wi-Fi de la ciutat: la zona del pavelló esportiu cobert i l’àrea dels Sequers.

Aquest dos nous punts d’accés a internet gratuït per als veïns es sumen als habilitats al principi d’estiu en la platja de Tavernes i en el Parc de Cantalot, uns punts que han tingut una excel·lent acollida pels usuaris i també pels turistes de la platja, en el cas de l’habilitat al voltant de l’Oficina de Turisme.

La regidora Vanessa Martí ha expressat la seua satisfacció “per poder donar a tots els ciutadans de Tavernes l’oportunitat de comptar amb punts de connexió d’internet. Estem ara enllestint la pròxima habilitació WIFI, que serà la zona del passeig del País Valencià i així tindrem coberts geogràficament els parcs i jardins més concorreguts de la nostra localitat, així com zones especifiques cas de la esportiva i els voltants dels dos instituts”.

Quan estiga engegat el punt Wi-Fi del Passeig del País Valencià, el govern que presideix Jordi Joan haurà fet realitat la promesa d’establir punts d’accés gratuït per als veïns de Tavernes en el casc urbà.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, volia preguntar si cuan es referiu a l'area dels sequers, si es alguna plaça en concret , tipus la vels vents, o en tots els sequers, ja que els que vivim prop del cuartel, solem quedarnos, tecnologicament parlant, atrasats, en estos temes,
Gracies

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si no estem mal informats, la zona és al voltant de l'area verda i esportiva.
S'ha buscat que no "entrara" massa dins de l'institut per no entorpir i entretindre la tasca dels estudiants i que puguen consultar en moments d'oci.

Anònim ha dit...

Hi han dos grans arees verdes i esportives, aquella que te les porteries de rugbi, i la que queda just baix del cuartel, on esta la figuera, i tambe hi han bancs i una zona recreativa per a xiquets, que disposa de "columpios".
Sabeu si sera a eixes dos zoes o nomes una de les dos?
Gracies