L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 14 d’octubre del 2012

Un darrer “regal” del PP a Tavernes i la Valldigna


Clica damunt per engrandir
La companyia elèctrica Red Eléctrica de España SAU fa un temps que ha acabat per la nostra comarca la repotenciació de la línea de Castelló de la Ribera a Gandia. Aquells inicials 132 KV s’han multiplicat i multiplicat (¿Per quatre?), i ara les torres sostenen cables i més cables com es pot apreciar perfectament a la fotografia que il·lustra aquesta notícia.

Notícia que no és nova, sinó que ve de lluny. Perquè efectivament les obres ací poden haver acabat fa poc de temps, però tot l’expedient, tots els permisos i tots els treballs  a fer són aprovats i autoritzats la passada legislatura, independentment que ací s’han executat després. 

I qui governava aleshores a Tavernes? ¿Qui va callar, va atorgar i no es va oposar a aquest augment de potència quan tocava, en la tramitació? Va ser el PP, a pesar que indubtablement, eixa repotenciació ens  “regala” a la Valldigna més afecció paisatgística, més camps magnètics, i en definitiva presumptament més agressió a la nostra salut.

Nosaltres ja ens ocupàrem i avisàvem del que venia l’any 2009 en algunes de les nostres noticies i avisàvem del “regal” que ens anaven a donar. Ho podeu vore a


I encara hi ha més. Podeu corroborar tot el que informàvem, consultant  el DOG que aprova en el 2010 tot eixe expedient del 2009.



Doncs bé, l’aigua clara i el xocolate espés:   queda ben clar quan  s’aprova i s'autoritzen les obres a la companyia elèctrica. I qui les aprova.  I ara, veus afins a eixe  partit que ha consentit l'alta tensió,  quan han vist tot l’entramat de cables,  no han tingut altra idea millor que culpar al govern actual i acusar-los  d’haver permés la repotenciació.  ¡Quina cara!

Però, senyors afins al PP.... que els permisos, les autoritzacions les va donar la Generalitat la passada legislatura i tots sabem qui manava i qui encara hi mana, com queda demostrat en els enllaços. I la legislatura passada també a Tavernes governava el PP, i sembla que no van dir massa, que van callar a pesar que l’Ajuntament era també part afectada perquè no ho oblideu: el traçat passa per terrenys de titularitat municipal. 

I per la nostra banda, davant això, davant la mostra de cinisme i d’hipocresia d’alguns que perden molt prompte la memòria interessadament, no ens queda altre remei que deixar les coses clares. 
-