L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 9 de novembre del 2012

Compromís proposa i defensarà una Proposició de Llei contra els desnonaments. El PP ja ha dit que no la recolzarà



Morera en la roda de premsa explicativa a Les Corts

 El Diari Oficial de les Corts Valencianes ha publicat avui la Proposició de Llei presentada per Comprimís de “Mesures contra el sobreendeutament personal i familiar i de protecció davant els procediments d’execució hipotecària de l’habitatge habitual”

Compromís presenta "una proposta que no és gens utòpica, perquè aporta solucions factibles i fàcils de prendre per part de les administracions públiques amb la finalitat d’acabar amb eixe greu problema dels desnonaments”. 

El portaveu de Compromís en les Corts, Enric Morera,  ha explicat que la proposició de llei, està totalment en sintonia amb el criteri de l’advocada general del Tribunal Superior de Justícia de la Unió Europea, Juliane Kokott, qui ha dictaminat que la llei espanyola no garanteix la protecció eficaç dels consumidors front a les clàusules abusives de les hipoteques.

Morera defensarà en el parlament valencià “ a les persones i establirà mecanismes que reequilibren la relació entre els consumidors i les entitats bancàries, amb el clar objectiu de posar fre al gran abús que la gran majoria de bancs han fet amb les hipoteques”.

El PP ja ha fet públic el seu criteri contrari a la proposició de llei de Compromís. El govern de Fabra es mostra contrari a una llei que defense a les persones, a una llei que contemple la dació en pagament i frene els abusos de les entitats bancàries, però almenys, la Mesa de les Corts ha acceptat a tràmit la nostra proposició i es podrà debatre, esperem, en el ple del 28 i 29 de novembre” ha dit Morera.

La postura del govern de Fabra, “és totalment incomprensible, perquè a Madrid, Rajoy parla de pactes a dos bandes, sense comptar amb la resta de partits i amb la societat però al País Valencià, el PP continua estant en contra de mesures tan necessàries com la dació en pagament”  ha conclós Morera.

Noticia relacionada a Tavernes:


-