L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 5 de novembre del 2012

El C.B. Tavernes presenta els seus equips


Foto de família de tots els equips (clic damunt per fer gran)

El Club de Bàsquet Tavernes va presentar ahir en el Pavelló Municipal tots els seus equips en un acte desenvolupat a la manera típica de la NBA - dins les possibilitats del club- i que va estar molt ben acollit pels centenars de pares i mares que hi varen assistir. Entre els assistents, el president de la Federació Valenciana, Salvador Fabregat, l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i regidors de l’Ajuntament. 

El president de la Federació, Salvador Fabregat va dirigir unes paraules als assistents i va lloar la tasca del club així com va agrair a l’Ajuntament de Tavernes la bona predisposició i ajut que té envers el bàsquet local.

L’alcalde, Jordi Joan, va agrair l’esforç de tots els/les esportistes, dels pares i les mares pel sacrifici i dedicació que tenen perquè els seus fills/es practiquen esport sense oblidar la directiva i patrocinadors, una conjunció de forces i interessos que están fent que el bàsquet any rere any augmente el seu potencial i tinga més equips.

L'alcalde es dirigeix als presents
 “No és ara el moment ara de parlar que l’Ajuntament ha invertit,  segons les possibilitats, i hem arreglat goteres, hem pintat la pista, entre altres inversions, sinó de parlar del valor formatiu de l’esport. I ací, tots sabem que els menuts i els joves están ben cuidats, ben atesos i que ací, directiva, monitors i entrenadors, es preocupen d’eixa formació, estan com a casa” venia a dir l’alcalde, que va centrar més el seu parlament en el valor de l’esport com a formadors de persones i ciutadans responsables.

Prèviament als parlaments, des dels equips més menuts fins als més grans varen anar tots els equips  saltant a la pista, un a un i tal com anaven essent nomenats, sota el gran aplaudiment dels assistents. Al final, tots junts i amb els autoritats locals, es varen fer la foto familiar dels jugadors/es del club.

 Com a colofó de la jornada, un interessant partit entre els seniors del Tavernes i els Maristas de València. Un primer temps avasallador dels nostre jugadors que se n’anaven davant en el tantejador de 20 punts i, amb una gran remuntada dels Maristas, vore com arribavem al darrer quart amb un avantatge de només 1 punt. Ja s’ho podeu imaginar: uns darrers 10 minuts vibrants, incerts en el resultat final i on podía guanyar qualsevol dels dos, però van ser els nostres qui van buscar més encorajats la victòria i l’aconseguien per 83-76, essent acomiadats amb un fort aplaudiment dels espectadors, que ahir sí, omplien les graderies del pavelló. 

El senior ahir va fer un bon partit
 
Resultats dels partits jugats pels equips del Club de Bàsquet Tavernes aquest cap de semana.

Al pavello:
  • C.B. Tavernes SENIOR "A" 83 vs Maristes "A" 76
  • C.B. Tavernes JUNIOR MASCULÍ 49 vs Don Bosco València "A" 70
  • C.B. Tavernes CADET "B" 26 vs La Encarnación Sueca 118
  • C.B. Tavernes ALEVÍ "B" 24 vs C.D. Basket Canals 57
  • C.B. Tavernes BENJAMÍ 61 vs C.B. Anna 28
  • C.B. Tavernes PREBENJAMÍ 4 vs C.B. Anna 28
Desplaçaments:
  • C.B. Alfàs 13 vs C.B. Tavernes CADET FEMENÍ 66
  • C.B. Alginet 72 vs C.B. Tavernes JUNIOR FEMENÍ 28
  • C.D. Calasanz "A" 53 vs C.B. Tavernes CADET "A" 45
  • N.B. Xàtiva 60 vs C.B. Tavernes INFANTIL MASCULÍ 32
  • Gandia Bàsquet 47 vs C.B. Tavernes ALEVÍ "A" 5