L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 20 de novembre del 2012

El retard en les convocatòries de beques universitàries fa que molts estudiants hagen de pagar doble matrícula enguany, quan el PP ha pujat les taxes el 33%


Potser el PP haurà pensat "més val tard que no mai", pero el fet és que la Generalitat que ells governa ha publicat la resolució de les beques universitàries del curs passat, el 2011-2012, ara, sí ara, una vegada ja ha començat l’actual. Compromís ha denunciat la situació i remarcat que “el retard ha provocat un perjudici econòmic molt greu per aquells estudiants que acaben d’assabentar-se que no els han concedit la beca del curs passat”.

Compromís ha recordat que els estudiants que tenen la beca denegada hauran de pagar ara la matrícula del curs passat, però en aquests temps que corren i després de les pujades de la matrícula han de fer front a la matrícula d’enguany perquè el Consell del PP encara ni ha realitzat la convocatòria de beques per enguany.
 
El diputat de Compromís Fran Ferri ha indicat que “aquesta forma d’actuar del govern del PP és un atac a l’accés de la ciutadania als estudis universitaris. Nombroses famílies no van a poder fer front al pagament d’aquesta doble matrícula i més encara tenint en compte l’augment de les taxes universitàries en un 33% per a este curs”.

Compromís ha reclamant al Consell que oferisca alternatives a tots els estudiants perquè la situació econòmica no siga el criteri que marque si poden seguir o no amb els seus estudis universitaris. El diputat Fran Ferri ha denunciat que "el PP està dinamitant una de les grans fites de l’Estat de benestar com és l’educació pública i de qualitat per tothom, independentment del seu origen social o cultural.  Les polítiques del PP ens tornem 40 anys enrere, si eres fill de potentat podràs estudiar, si eres fill d’un treballador mai podràs arribar a la universitat” .
- 

1 comentari:

Enrique Estruch ha dit...

El mateix ha ocorrit amb les beques de llibres, no hem cobrat encara la del curs passat i ja hem pagat els llibres d'este.