L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 28 de novembre del 2012

Una setmana més de vaga a les farmàcies i... el govern del PP sense donar solucions

FARMACIA-SIMBOLO

Una setmana més de vaga de les farmàcies. Una vegada més queda palés la ineficàcia i falta d’interés del govern del PP per tallar un conflicte que ells mateixos han generat en no complir cap de les promeses de pagament fets als farmacèutics.

I l’última promesa és establir un pagament sobre el qual Compromís ja avisa que no es cap solució sinó un ajornament del problema perquè segons la proposta, els professionals només cobraran en novembre un mes del deute. 

Compromís ha explicat que el pla estableix que aquest mes de novembre, la Generalitat pagarà el període entre el 16 de maig i el 15 de juny d’enguany i en desembre abonarà 109 milions d’euros que els deu als farmacèutics pel tram entre el 16 de juny i el 15 de juliol. En gener es preveu el pagaments del tram 16 de juliol al 15 de setembre i en febrer el mes de desembre. Però... la segona quinzena de setembre i les mensualitats d’octubre i novembre es prorratejaran en 24 mesos a partir de març.!!! 

Compromís considera que eixe pla és un pegat i no dóna solució satisfactòria a la situació que travessen les farmàcies, el seu desproveïment i els consegüents problemes als malalts i ciutadans en generals.


I la pregunta és: ¿I el Consell del PP complirà el plasi finalment s’accepta? El govern valencià del PP ha trencat sempre els compromisos anteriors i la seua credibilitat està a mínims.

Informem de les farmacies obertes a Tavernes aquesta setmana

 
Dijous 29
   

Luis Juan Nadal
Plaça Major, 17
96 282 02 85      

Javier Escrivà Bononad
Gandia, 7
96 282 10 48


 Pròxims dies

Divendres 30     

Juan Ferrer Llusar
Av. Germanies, 20
96 282 13 92      

Mª Elvira Sanchis Aramburo
Passeig Lepant, 1
96 282 06 15

2 comentaris:

Anònim ha dit...

http://www.publico.es/espana/445149/la-farmacia-de-la-mujer-de-camps-en-valencia-tambien-cierra-por-la-huelga

Segur que ella ho te tot cobrat. Això és pot saber de alguna manera?

Anònim ha dit...

Ara ho tinga cobrat ho no, segur que continua votat a qui porta a la ruina el seu gremi