L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 26 de novembre del 2012

Inauguració de l'exposició Creart



 

Divendres passat es va inaugurar a la Casa de la Cultura l’exposició “Creart” com estímul i dinamització dels joves i associacionisme juvenil així com a eina de promoció cultural i dels joves artistas de la Safor-Valldigna. L’activitat ha estat possible per l’adhesió de l’Ajuntament al Calaix Jove de la Safor. 


El regidor de Joventut, Josep Llàcer, va dirigir unes paraules als presents així com l’artista local, Òscar Pouzols autor de la portada del llibre de festes i l’alcalde, Jordi Joan, que va tancar l’acte i va lliurar un socarrat realitzat per l’Escola de Ceràmica a Òscar Pouzols, com a record de la seua participació en l’exposició Creart i perquè li servirà d’estimul i continuació en el seu camí artístic.

L’exposició es pot visitar fins el pròxim divendres, dia 30, de 6’30 a 8’30 de la vesprada a la Casa de la Cultura.

Fotos: F. Teodoro (Faceboox)
-