L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 14 de novembre del 2012

Joan Baldoví (Compromís) presenta una esmena als pressupostos de l'Estat perquè s'execute l'obra del Riu Vaca i el PP la vota en contra


Mireu i escolteu el vídeo on Baldoví defensa les esmenes de Compromís als pressupostos generals de l'estat per al 2013. Al minut 2:30 parla de les esmenes de medi ambient i AL MINUT 3:OO PARLA DE LA CANALITZACIÓ DEL RIU VACA. 

En la comissió el PP ha votat en contra d'aquesta obra i de totes les esmenes presentades a favor d'inversions en comarques i pobles valencians, com Tavernes. 

Avui es vota en el Congrés on segur que també votaran en contra. Us mantindrem informats.

El diputat de Compromís, Joan Baldoví ha presentat les esmenes als pressupostos de l'Estat, amb l'objectiu de corregir la greu injustícia que es produeix en les inversions en ambdós territoris. En concret, el nostre territori representa més del 10% de la població de l'estat, però només rep poc més d'un 4% de la inversió.

Joan Baldoví insta els diputats i diputades valencians del PP a donar suport a les esmenes presentades en favor del benestar dels ciutadans de les terres valencianes i els diu  "tinguen dignitat i voten a favor de les nostres esmenes en favor dels valencians".


Una vegada més, Compromís ha estat l'unic partit que ha presentat la inclusió de l'obra del Vaca en els pressupostos de l'Estat. Ho podeu comprovar a www.congreso.es en l'apartat de pressupostos.


-