L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 12 de novembre del 2012

La falla La Dula ja prepara la segona edició de la correguda "amb autos i a la babalà".



 
La falla La Dula s’ho ha pres amb temps i ens informa que, un any més i de la seua mà, se celebrarà a Tavernes la correguda més divertida. Es tracta de la segona edició de la correguda “amb autos i a la babalà”, que organitzada per la falla la Dula i amb la col·laboració de l’Ajuntament, Protecció Civil i Creu Roja, tindrà lloc el 2 de març del pròxim 2013 al Carrer Sant Antoni.

Comença per tant el comte enrere. I no digueu que no esteu informats. Ja podeu tots començar a dissenyar, preparar materials i posar-vos a treballar per aconseguir el cotxe més lluïdor, més ràpid i millor pintat i acabat, que tot puntua per aconseguir els premis que s’hi donen.

 I quins són els premis? Doncs la falla ha presentat algunes novetats:  dos premis en metàl·lic, i es passa dels 3 premis de la 1ª edició a 5 premis per a l’edició de l’any que ve.

1.  Auto i equip més originals: es valorarà el disseny del cotxe, la disfressa de l’equip i la posada en escena. 100€
2.   Auto més “currat”. 50€
3.    Auto més graciós. Regal.
4.    Auto més ràpid. Regal.
5.    “El pupas”. Auto més accidentat. Regal.
 
O siga que si t’agraden els “autos a la babalà” ja saps que el dia 2 de març del 2013 tens una cita: prepareu les ferramentes, reviseu els vostres xassís i, sobretot, doneu-li voltes al coco, feu bullir el vostre meravellós “perol” – que es veja, que es veja que ja ix fum – i a vore què se vos acut per la pròxima edició.

Què no! Que no hi ha temps de sobra! Que el dia 3 de febrer del 2013 es tanquen les incripcions i esta ja ací damunt! ¿Què no veus com eixe dia ja guaita pel cantó del carrer Sant Antoni? Apresseu-vos!!!!!!

PD: Si el cartell no és definitiu,  suggerim que canvieu a “autos a la babalà” i eixe “ràpit” i “carrera” que els transformeu en “ràpid” i “correguda ”. Però de pressa, que el 3 de febrer s’acosta.
-