L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 27 de novembre del 2012

L'Ajuntament de Tavernes fomenta iniciatives d'autoocupació entre els joves de la localitat.



 
L'Ajuntament de Tavernes ha iniciat una sèrie d'actuacions que fomenten l'autoocupació, principalment entre els joves de la ciutat. Per tal d’informar-los fa uns dies 100 joves estudiants dels Cicles Formatius dels dos instituts de Tavernes van acuidr als actes del Dia de la Persona Emprenedora que es van celebrar a la Fira de Mostres.

La regidoria de la Joventut de Tavernes que dirigeix el regidor Josep LLácer va disposar dos aubusos perquè els joves es pogueren desplaçar i acudir a aquests actes, on es va parlar del teixit empresarial valencià i del conjunt de possibilitats i opcions per tal de crear nous negocis, que signifiquen llocs de treball, sempre sobre la base del teixit econòmic i estructura de la Valldigna.

El regidor amb el director general de la Joventut
Llácer s’ha reunit amb el director general de Joventut i del Ivaj, Marcos Sanchis, per a establir col·laboracions i adherir la capital de la Valldigna al programa autonòmic Joventut en Acció. Paral·lelament, l'Ajuntament de Tavernes està plantejant futures col·laboracions amb el Centre Europeu d'Empreses Innovadors (CEEI) i amb la Federació Valenciana de Cooperatives (Fevecta).


Josep Llàcer ha recordat que un dels objectius del govern municipal de Tavernes “és signar convenis de col·laboració amb les entitats que fomenten l'ocupació i l'autoocupació. Ajudem així als veïns i joves que vulguen fer el pas i crear la seua pròpia empresa en el municipi”. Amb aqueixa finalitat en la web de l'ajuntament es dóna una informació específica per als joves emprenedors, informació que s'actualitza tal com es produeixen les novetats.
-