L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 28 de novembre del 2012

L'ajuntament de Tavernes rep l'accèsit als premis nacionals Conama 2012. L'alcalde Jordi Joan rep la distinció en representació de l'Ajuntament

Jordi Joan amb la resta d'alcaldes dels municipis premiats
L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va arreplegar ahir dimecres a Madrid l'accèssit atorgat dels premis nacionals Conama, distinció que reconeix el valor del "Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMS)" que desenvalupa el nostre Ajuntament.

Conama premia les iniciatives i accions de sostenibilitat dels municipis petits i mitjans i amb els premis es vol donar visibilitat als projectes d’àmbit local perquè siguen exemple a altres localitats espanyoles i alhora es reconeix de forma pública el treball dels municipis que contribuesquen a avançar cap a un futur de desenvolupament sostenible.
 
El lliurament de premis s'ha efectuat als actes del Congrés Nacional de Medi Ambient, on Tavernes competia en la categoria entre els 5.000 i els 30.000 habitants. Cal dir que abans de la publicació del premi, Tavernes havia arribat al tercer lloc en la votació per internet del web de la Fundació Conama. 

Conama és una entitat espanyola, independent i sense ànim de lucre. Promou l’intercanvi de coneixements per a un desenvolupament sostenible. Creada sota el protectorat del Ministeri de Medi Ambient i es l'encarregada del Congrés Nacional de Medi Ambient, una trobada biennal que se celebra des de l’any 1992, de les sigles de la qual pren el nom Conama. El Congrés Nacional de Medi Ambient té lloc del 26 al 30 de novembre a Madrid. 
El trofeu corresponent al premi de l'Ajuntament de Tavernes
L'acte de lliurament dels premis va tindre lloc al matí, però va ser a la vesprada quan els tècnics municipals que han estat dirigint el Pla varen intervindre en una de les sessions del congrés per explicar tots els detalls, característiques i objectius del PMS.

El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMS) valler forma part dels projectes seleccionats per a participar en la campanya de la Unió Europea sobre mobilitat urbana sostenible Do The Right Mix. 

La campanya està gestionada per la Direcció General de Mobilitat i Transports, i finançada a través del programa Intelligent Energy Europe Programme, que té com  a objectiu central promoure els avantatges de la combinació dels diferents mitjans de transport en els viatges de manera que les persones poden millorar la salut, la seua economia i el medi ambient. 
-