L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 8 de novembre del 2012

L'atur ha abaixat en 311 persones en la Safor-Valldigna. A Tavernes, el descens de la desocupació ha estat de 162 personesofr




L'atur ha descendit en 311 persones el passat mes d'octubre en la comarca Safor Valldigna, on malgrat la xifra, la situació segueix essent roïna perquè, segons el SERVEF hi ha un total de 19.533 persones a la Safor que no tenen ocupació. 

Tavernes ha vist disminuir el nombre d'aturats en 162 persones amb la qual cosa la xifra total es col·loca en 1.950. En quasi totes les localitats ha descendit el nombre d'aturats, però cal significar que a Gandia ha augmentat en 162 persones, arribant a la xifra de 9.482 aturats, o siga té 940 aturats més que fa un any. A Oliva han disminuït en 55 i la xifra total d'aturats és de 2.895 persones.

El passat mes tots els sectors de producció van reduir les seues nivels d'atur en la comarca excepte el grup de "aturats sense ocupació anterior" amb un increment del 1%. Es nota que estem en l'inici de campanya tarongera i el sector agrícola ha vist reduir els aturats en 52 persones encara que segueix amb 660 totals. El sector de la construcció registra per segon mes consecutiu un descens en el nombre d'aturats: s'han contractat a 82 persones però segueix amb 2800, mentre la indústria aconsegueix les 2.100 persones sense ocupació. El sector serveis ha disminuït l'atur en 104 persones.

Per grups d'edat, la distribució a la Safor-Valldigna és molt uniforme i destaca el segment entre els 35 i 39 anys que frega ja els 3.000 desocupats, seguit del tram entre 30-34 anys amb 2.734 aturats. És a dir, dos dels sectors teòricament més actius de la societat per edat tenen més afectats per la desocupació.
-