L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 14 de novembre del 2012

Mentre Tavernes i la Valldigna està en perill d'inundació el PP vota a Madrid en contra del projecte del Vaca

 

Ha tornat a ploure. Molt, al llarg de la nit. A Simat s'han arreplegat 90 litres les darrers 24 hores.  A Tavernes sembla ser que menys, sobre els 50 litres, a falta de confirmació. 

El riu passa ple i nomes ha hi hagut problemes a l'assut, de pas, com sempre els hi ha de de fa anys. Com podeu comprovar a les fotografies, el riu corre sense problemes, sense canyes ni res que li impedesca el pas, tant a la zona del casc urbà (fotografies de dalt) com a la zona del Tol.lo (davall). La faena feta fa unes setmanes s'ha notat. 

Sort que encara que a última ahora la Confederació li va fer cas a l'Ajuntament i va atendre la petició de neteja. A observar com en la revolta del Tol·lo (fotografia 2 de davall) no hi ha cap canya acumulada, quan era normal.


El Vadell anava quasi ple, però tampoc ha presentat greus problemes d'evacuació d'aigües. Les fotos parlen per si soles. Ens havien dit que si algú havia trobat canyes en la zona, però no n'hem vist que impediren el pas de l'aigua que corria cavallera cap a la mar. 

¡S'ha de vore el que fan alguns per tal de despistar l'atenció i així que que no estem pendents de Madrid, on el PP votará novament en contra de l'execució del projecte del riu Vaca!!!. 


El Clot de la Font també tenia un aspecte impressionant aquest matí i tot apunta, tal com rajava, que ha plogut molt per la zona de dalt de la Valldigna. Fins i tot brollava per davall del garrofer que hi ha al costat del torrador i això es signe de molta aigua en la zona de montanya.


 I la font de Bolomor també brollava a dojo, i omplia el canal de desaigüe. 



Només cal lamentar que l'aigua que venia del Bolomor i del Clot ha desbordat per alguns punts i ha inundat alguns trams de camins i horts.  Cosa d'hores.


I sort que no ha plogut quantitats sobre els 200 litres o superiors i que vam tindre ahir  un dia sense plogudes, de descans de pluges. Perquè si la que he caigut des del dissabte fins avui, arriba a ser de forma continuada.... 
¡¡¡ I per Madrid els diputats valencians (i no valencians) del PP votant en contra del projecte del riu Vaca...!!!

Si cliqueu damunt de les fotos les agrandireu i podreu vore-les millor
 -