L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 28 de novembre del 2012

Sanitat ha abonat avui 114 milions d'una factura que tornarà a ser de vora 450 milions el dia 1 de desembre.


La conselleria de Sanitat ha abonat avui dimecres la factura que devia de l'última quinzena de maig i gran part de la primera de juny, en total 114 milions, amb el que el deute pendent seria de 336 milions. Però... el Col·legi de Farmacèutics de València adverteix que dissabte que ve, 1 de desembre, el govern valencià del PP deurà un mes més, o siga uns altres 120 milions d'euros, amb la qual cosa el deute tornarà a estar pels 450 milions d'euros.
 
Els col·legis de farmacèutics celebraran demà a les 20.30 hores una assemblea per a votar si continuen el tancament patronal indefinit iniciat el 5 de novembre en protesta per aquests impagaments. 

Sanitat ha remès la proposta de pagar un primer pagament de 114 milions d'euros - els d'avui-  del Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA);  d'altres a la fi de desembre també del FLA i un tercer pagament, sobre els 139 milions, previst en el Reial Decret 12/2012 que es podria pagar a la fi de desembre o principis de gener i un quart pagament sobre els 85 milions d'euros del pressupost de la Generalitat. Quedaria pendent el pagament dels mesos de setembre, octubre i novembre que no s'ha determinat amb exactitud com s'abonarà.

La coalició Compromís ha criticat aquesta proposta de pagament a la qual ha qualificat com un “pegat” que no soluciona el problema creat pel mateix govern del PP, perquè els pagaments previstos són del deute fins ara,  però cada mes el deute s'incrementa uns 120 milions, o siga que a la fi de gener la Generalitat ja tornaria a deure els mesos de desembre i gener, a més dels mesos de setembre, octubre i novembre que no estan contemplats en la proposta.

I mentre tant, a pagar-ho i patir-ho qui menys ho deu, perquè al cap i a la fi els ciutadans sí que paguem els nostres impostos quan toca religiosament!!
-