L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 10 de novembre del 2012

Tavernes és avui dissabte la seu del Campionat Autonòmic de Karate Sub-21




El Campionat Autonòmic de Karate Sub-21 se celebra aquesta vesprada a la nostra ciutat en les instal·lacions del pavelló cobert a partir de les 4 de la vesprada. És la primera vegada que se celebra un campionat autonòmic en el qual es l’amfitrió i coorganitzador el Club de Karate Do la Valldigna.

L’organització ha informat que hi participaran un total de 167 karatekes d’edats compresos entre 14 i 21 anys, vinguts de les comarques de Castelló, Alacant i València,  56 dels quals lluitaran en Kata i 109 en Kumite.

La durada del campionat serà sobre les cinc hores, fins a les 9 de la nit, entre  eliminatòries, repesques i finals que se disputaran sobre els 6 tatamis preparats. Els participants classificats de cada un dels campionats provincials de les categories cadet, júnior i promesa del sub-21 lluitaran al final per aconseguir algunes de les medalles en joc. Quant a la participació local, Sara Frasquet, de 16 anys, és una de les màximes esperances i lluitarà per a obtindre un bon resultat

El campionat comptarà amb 36 jutges de la Federació Valenciana de Karate, 4 d’ells de Tavernes, a més de 12 persones d’organització, un servei mèdic format per metge i ATS, un director d’arbitratge, un responsable d’organització i part de la junta directiva de la Federació.

El Club de Karate Do la Valldigna està satisfet per la celebració d’aquest campionat autonòmic, amb la qual cosa reforça el paper del club local en l’àmbit federatiu.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molts anims i enhorabona al club Karate valldigna.
Els qui em tingut la sirt d'assistir em gaudit d'un soberbi espectacle amb una inmillorable organitzacio.