L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 27 de novembre del 2012

¿Té vosté reconegut un deute o subvenció de la Generalitat, i no li’l paguen? Potse estiga a punt de prescriure i per això Compromís presenta en Les Corts Valencianes una Proposició de Llei per evitar la prescripció de les obligacions de la Generalitat.


Compromís adverteix que “amb la legislació actual el dret al reconeixement, liquidació i pagament de les obligacions de la Generalitat prescriu als quatre anys. L’obligació de pagar caduca i qualsevol ciutadà a qui el Consell haja atorgat una ajuda si l’administració no li paga en quatre anys perd el dret a cobrar-la. L’única opció que té el ciutadà és reclamar eixe deute abans dels quatre anys amb la qual cosa el termini de prescripció torna a començar des de zero”.

Compromís vol que això no passe i reclama que la Llei d’Hisenda incloga un nou apartat que establisca que amb caràcter imperatiu i 90 dies naturals abans del termini de prescripció, la Generalitat comunique als creditors legítims o els seus drethavents, el temps que resta per la prescripció i com es pot presentar una reclamació que inicie un nou termini.

La proposta de Compromís obliga a la Generalitat i l’objectiu final és evitar que els impagaments massius de la Generalitat acaben generant un perjuí encara major als beneficiaris de les diferents ajudes i subvencions reconegudes i no pagades.
-