L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 11 de desembre del 2012

Avanç de la programació inicial del Festivern 2012




Tavernes acull per segon any consecutiu la celebració del Festivern. La programació està ja pràcticament tancada i sembla que només cal la reunió definitiva, a celebrar al llarg de la setmana, on es confirmarà tots els actes i detalls. De tota manera, no pensem canvi massa respecte a la us presentem, doncs el cartell ja està imprés.

A destacar, l’increment d’actes culturals i recreatius, com podeu comprovar a continuació:

Divendres 28 desembre

18:30h. Casa Cultura. Projecció documental "València necessita una cançó".
19:15h. Taula rodona amb Borja Pons (director), Josep Nadal (La Gossa Sorda), Francesc Burgos (músic i productor de Tavernes) i Miquel Gironés d’Obrint Pas.
A les 20h. Cursa de Sant Silvestre, organitzada pel club atletisme valldigna. L'eixida de la cursa és de la plaça Major.

Dissabte 29 desembre

A a les 9h. Torneig solidari de futbol-8 organitzat per la UD. Tavernes (participaran els equips de la base).
A les 10h. Jocs infantils amb unflables al passeig País Valencià.
A les 12h. Actuació de Llorenç el Contacontes. Al passeig País Valencià.
Durant tot el dia torneig de futbol-7, organitzat per la Vall d'Alfandec CF al Camp del Vergeret.

Per la vesprada, concurs de xarangues, organitzat pel pub Dreams.
A les 19h. Concert de Miquel Gil i Pep Gimeno "Botifarra" a la Casa Cultura. Entrada 3'5€.
Per la nit concerts a Dreams: Komfusió, Escak al rei, Tribut a Barricada

Diumenge 30 desembre

Pel matí exhibició partides de pilota al minitrinquet municipal (poliesportiu).

Ales 12:00h. Xarrada sobre l’ensenyament en valencià. A la Casa de la Cultura.
A les 18h. Teatre infantil “Per què no?“ de la Companyia Màgic 6, a la Casa Cultura. Preu 3,5€.
Per la vesprada, volta pel poble amb la Trocamba Matanusca.
Per la nit concerts a Màgik (Barraques Sud Sistema, Supa Bassie, Sophy 200) i Bombonera (Odi, Auxili, Tardor)

Dilluns 31 desembre

Pel matí, vermut musical amb Pau Alabajos. Paella gegant al pub TNT.
Vesprada: concerts d’Atupa i Metall i So. Sopar i Festivern (Los Chikos del Maiz, Aspenkat, Bongo Borako, Orxata Sound System, La Gossa Sorda).


-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Més que interessant esdeveniment cultural al nostre poble que pareix va convertint-se en una fita obligada. Enguany caldria més que mai, dins de la política de transparència del govern local, donar a conéixer a la població, quant ens costa als ciutadans este acte que venen a gaudir molts joves d'altres comarques. Especialment quan s'han retallat totes les subvencions a les entitats i associacions locals siguen esportives o culturals, pero totes del poble.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Zero euros.
I quant algu preguntarà pels beneficis (promoció poble, repercusió econòmica comerç, promoció cultural de la cultura i música valencià,evitar problemes joves cap .any, etc,etc.

Anònim ha dit...

Doncs seria eixa molt bona noticia. De tota manera caldria que ho exposara publicament el govern local amb tot el que reporta, perque zero euros no ens costarà als ciutadans l'adeqüació de la zona d'acampada, la cesió dels locals públics, o les hores que tinguen que dedicar-li els membres de la brigada municipal si tenen que adeqüar alguna cosa, o les hores extres de la policia local, a menys que li se passe factura als organitzadors.

Anònim ha dit...

I perque no demanes el mateix per a les falles, les processons de l'esglèsia, les processons de setmana santa, carreres ciclistes, 24 hores de futbol, 24 hores de basquet, campionats de futbol cadets, de rugbi, competicions provincials o autonòmiques de takeondo, demostracions basquet de rodes, mig any faller a la platja, concentracions moteres poble i platja, etc. etc.?
O tots moros o tots cristians.

Simplement recordar-te que l'Ajuntament és una entitat que col·labora i eixa col·laboració es concreta en això que dius, com ho fa en els demés, perquè els beneficiats com en altres activitats som la gent del poble. ¿O en el Festivern no es beneficia a molta gent del poble?

Robinjut ha dit...

Amic últim anònim, hi ha una xicotíiiiisima diferència entre les opcions que exposes. I és tal que totes les activitats que anomenes estan organitzades per regidories de l'Ajuntament o per associacions sense ànim de lucre. Si el Festivern l'organitzara una associació en pro de la llengua i cobrint despeses fa pagar una entrada simbòlica o ho fa debades, perfecte. No l'Alfandec, li deixem mig poble sense pagar. Però trobe que no és aquest el cas.

No sé a compte de qué també molts ultradefensors cegats per l'objectiu marcat (som molt bons, no fem res malament) excusen en el benefici "al poble" l'organització d'una activitat. I això no és prou. Els diners no deuen tapar-ho tot. Molts diners també proporcionaria la F1 o Copa Amèrica i no van ser un model de gestió eixes activitats. Ací, els que no tenen bar, supermercat, cotxera o no veuen la política com una secta on no es pot disentir, no volen anar per eixe camí. Volen transparència i que qui guanye diners al poble amb un negoci, que paguen com ho fan comerciants, firaires i mercaders.
Tot el demés, bufes de pato.

No sé com un raonament amb tan poca molla té cabuda a estos espais.