L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 27 de desembre del 2012

Coses del PP: La Diputació de Castelló es gasta 8.000 euros en traduccions al valencià, fetes per una empresa de.... Barcelona!!!



El portaveu de Compromís- Bloc en la Diputació de Castelló, Enric Nomdedéu, ha denunciat a través d'un comunicat que la Diputació ha gastat més de 8.000 euros en una empresa externa per a realitzar labors de traducció al valencià. 

El que resulta incomprensible es que s’abonen dos factures per valor de 5000 i 3000 euros, i que no s'encarregue la tasca a professionals funcionaris de la corporació provincial.  I més incomprensible resulta quan el  valencià és una llengua oficial al territori valencià i molts funcionaris de la Diputació han acreditat el seu coneixement entre els seus mèrits per a accedir a la plaça. Per tant, cal pensar que la corporació provincial disposa de personal sobradament capacitat per a realitzar aquestes funcions.

Però si això ja es sorprenent, més sorprenent és encara que la seu social de l'empresa contractada està ubicada a Barcelona. I clar si pensem que a la Universitat de Castelló s’imparteix  traducció i interpretació i que hi ha empreses valencianes que ho poden fer a la perfecció.... doncs, encara és més sorprenent.

El que hem dit.... coses del PP!
-