L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 2 de desembre del 2012

El circ valencià del PP: Vela, Blasco, Hernández... i fins a 10 diputats imputats figurants.


Josep Maria Panella, diputat de Compromís

Alberto Fabra, actuant com a cap del PP valencià, demanava als seus diputats en Les Corts  que “no participen en els circs de l’oposició” qualificant de “circ” el treball de fiscalització i control que li fan al seu partit en les sessions de Les Corts Valencianes..

Compromís, per mitjà del diputat Josep Maria Pañella li ha respost que ací, els circs se’ls munta a soles el PP. I només  cal pensar en noms com els de Blasco o Vela, que demostren que eixa “política circenca” continua  ben viva i actual dins del PP”.

El diputat de Compromís considera que Fabra faria millor netejar sa casa, abans de qualificar els grups de l’oposició i li diu que tot el que fa Compromís és acomplir el deure de fiscalitzar la política del PP i que a diferència del que diu el senyor Alberto Fabra, no tenim un circ sinó projectes i objectius entre els quals, ha dit, està procurar que deixen de governar perquè si continuen acabaran d’enfonsar per complet el nostre país. “Els nostres objectius són ben clars i explícits: substituir les seues polítiques per unes altres encaminades a “salvar persones i no bancs”, a introduir la transparència en la i a governar des de l’honestedat i no des de la imputació”.
 
Pañella creu que el fet d’afirmar que  l’oposició no té “ni projecte ni objectius” i dir-ho dirigint-se al seu propi grup parlamentari farcit d’imputats i de consellers amb mala gestió que ens ha dut als impagaments i als deutes “ no sabem si qualificar-ho d’amnèsia voluntària o de cinisme”. 
-