L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 31 de desembre del 2012

FESTIVERN 2012: Última hora: Pau Alabajos actua al FestivernTI




Els cantautor de Torrent fa només uns minuts que ha acabat la seua actuació al Festivern. El concert ha tingut lloc al Pavelló Multiusos del Camp del Vergeret sota l’atenta mirada de molt de jovent que ha corejat les cançons.

Veient actuar el Pau es comprén perquè és una de referències actuals de la cançó en la nostra llengua, un fet que fa uns mesos es reforçava amb eixe recital que omplia de gom a gom el Palau de la Música de València, i demostrava als governants valencians del PP que malgrat els seus entrebancs en els mitjans de difusió públics,  la música en la nostra llengua està arrelada i és un bé cultural estimat per molts valencians i valencianes. 
 
Enguany un dels actes del Festivern ha acollit un recital, i fa només uns minuts que hem acabat d’escoltar, interpretant  en solitari,  bona part de la seua discografia imprescindible en un “vermut musical” que ha tingut com a escenari de fons la meravellosa estampa de les muntanyes i paisatge de la Valldigna.

S’han llegit versos de l’Ovidi i Pau, per acabar, ha desgranat “Al Vent”, la mítica cançó de Raimón esdevinguda himne, sense oblidar “Línia 1”, un sentit homenatge als 43 morts del metro, 11 del seu poble Torrent de l’Horta,  i denunciant els 0 (zero) responsables a l’accident de metro més greu que ha succeït a Europa.
 
 
Mentre això passava, al costat com veieu a la panoràmica, es cuinava la paella gegant que ens servirà de dinar, tants als vallers presents com als nostres amics festiverners i festiverneres arribats de tots els llocs de la nostra geografia lingüística.  ¿Us n’abelleix un plat? Esteu convidats...
 -