L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 22 de desembre del 2012

La música i els cants nadalencs ompliran els carrers de Tavernes avui dissabte, 22 de desembre



El centre de la nostra ciutat es convertirà un any més en l’escenari urbà de participació dels veïns i de gaudi de la música i cants nadalencs. L'activitat s'anomena "Nadales al Carrer 2012" i s'iniciaran a les 6 de la vesprada a la plaça Major, amb participació del  Grup de Balls Populars i els Dolçainers i Tabaleters de la Valldigna que encetaran la vesprada.

A les 18:25, aproximadament, en el passatge del passeig del País Valencià, els participants podran tindre l’oportunitat d’escoltar les veus de la Coral Marinyén. A les 18:45 hores, el lloc escollit per a acollir la música nadalenca serà la plaça de l’Església, on actuarà l’Escola de Música de Tavernes.

Un poc després, a les 19 hores i en la plaça de Salvador Mifsud, serà el torn del Cor de Cambra Quinzedemarç, que prendrà el relleu d’acompanyar els veïns participants.

Finalment, a les 19:15 hores, en la plaça Major, davant l’Ajuntament, tothom cantarà Nit de pau amb la llum dels ciris solidaris que es posaran a la venda per a l’ocasió. La recaptació anirà destinada a l’economat de Caritas Interparroquial, per a ajudar les famílies necessitades.
La cercavila, que anirà acompanyant els veïns als diferents punts d’actuacions de les nadales al carrer 2012, estarà formada pels integrants de la Banda El Fènix i pels Dolçainers i Tabaleters de la Valldigna. Les Nadales al Carrer compten amb la col·laboració, a més dels assenyalats, de l’associació Tyrius de Tavernes, l’Associació de Veïns i les artistes Teresa Cháfer i Xaro Bonilla.
-