L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 15 de desembre del 2012

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, elegit membre de l’executiva nacional de Compromís en representació del Bloc.



El Consell Nacional del BLOC s'ha reunit avui per primer vegada després de la celebració del VI Congrés Nacional del BLOC i dels congressos comarcals. Els consellers i conselleres nacionals han aprovat els membres que formaran part de l'executiva nacional de Compromís, dins del procés d’unificació política dels tres partits principals de la coalició (Bloc, Iniciativa i Els Verds). L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha estat elegit per formar part de l'executiva nacional de Compromís en representació del Bloc.


El Consell Nacional s'han tractat temes importants referents a l'organització del BLOC i el secretari general, Enric Morera, ha parlat del panorama actual de la política valenciana i del trascendental paper que hi juga el BLOC dins de la Coalició Compromís per a propiciar un canvi de govern en la Generalitat Valenciana i promoure polítiques valencianistes, progressistes i ecologistes que beneficien a les persones.

El Consell Nacional del BLOC també ha ratificat el full de ruta per a la creació dels consells locals, comarcals i general de Compromís, amb els qual s'unifica l'acció política dels tres partits principals de la coalició, com també de grups independents i adherits.
-

3 comentaris:

Un conseller del Bloc ha dit...

Anem a vore, s'enten que siga votat a Tavernes per intel.ligent , bona persona i agradable però front a una Consell Nacional d'un partit, el BLOC, siga la persona més votada per les més de cent persones que formen el Consell es tindre alguna cosa més que intel.ligència, que en té, bona persona, que ho és, i agradable, que sap escoltar, que ho fa. I això és un bon discurs politic per a convencer , en la situació en que estem, al conjunt de militants de primera fila d'un partit que vol contar amb ell per a lderar este canvi necessari al nostre Poble valencià.
I les dades don les que son: 97 vots favorables, front a 67 el que li seguia. Un discurs centrat en les idees de nacionalisme, les necessitats dels valencians, i la governança, com hem de governar en aquesta dificil situació.
Un discurs que ens va deixar al representants de la Valldigna satisfets de tindre un bon lideratge. Per cert, no el duia anotat a cap paper. Al meu entendre, liderar l'executiva de Compromis passa per a que Tavernes estarà ben present a l'executiva de Compromis i Compromis coneixerà de primera mà les necessitats de la Valldigna.
Això sí, cap càmera de Televsió per informar al poble valencià. Gràcies Cotorra per dir-ho. Després diran si parlem tant o tant de Jordi, i el que ens espera.
Bona sort a tots i totes i en especial al nostre alcalde.

Indesidenter ha dit...

Sr. Conseller del Bloc:

¿Però qui s'haveu pensat que sou vosaltres, els de Compromís-Bloc perquè una camara de TV es desplace al vostre Consell Nacional? O qui sereu vosaltres perquè avui als diaris es dignen a publicar més de dos renglons, si ho fan?

Ser. Conseller: Feu nosa als partits grans, feu nosa perquè esteu al costat de les persones i les defenseu, i per tant feu nosa a les TV i als diaris que són els portaveus dels partits grans, els partits que tallen el bacallà a la "seua" premsa i televisió.

I quan vos publiquen a "tota pàgina", recorda que serà sempre per a fer-vos les crítiques, per a apallissar-vos quan feu alguna resllicada (que en fareu..) en algun tema, etc.

Mire vosté ací què passa a les edicions comarcals de la Safor amb Compromís-Bloc. És la tercera força política, amb diferència, però això no es plasma en el paper ni el tractament. ¿Estan vostés vetats? Doncs jo diria que quasi sempre.

De totes maneres, sort tinguen vostés, Sr. Conseller del Bloc, en el nou espai il·lusionador de Compromís, i sort i bon vent i bona barca per al nostre alcalde, perquè així beneficiat serà Tavernes, per la Valldigna i pel poble valencià.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Agraïm les lloances que a la Cotorra ens fa "un altre conseller" quan ens posa al mateix nivell que Levante, Provincias, El Pais, etc. pero pensem que no és el cas ni la realitat. 800 pàgines llegides de mitjana no donen per a tant.
Gràcies de totes les maneres.