L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 27 de desembre del 2012

Miguel Mestre Toledo rep un dels premis Bancaixa-UPV pel seu treball de final de carrera realitzat en l'Ajuntament de Tavernes


El treball de final de carrera de Miguel Mestre titulat “Mantenimiento de los edificios públicos en Tavernes de la Valldigna” ha rebut un dels premis Bancaixa-UPV per a treballs de final de carrera.

Miguel Mestre va realitzar les seues pràctiques formatives de la ETS de Ingeniería d'Edificació a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, en el Departament d'Activitats Tècniques, on va demostrar des del primer moment la seua qualitat i potencial.

El treball premiat va obtenir una nota excel·lent, que a més ve a demostrar la validesa d’aquestes pràctiques formatives a l'Ajuntament, a la vegada que deixa patent el fruit que se’n deriven dels convenis de pràctiques entre la Universitat i l’Ajuntament. El treball de Mestre serveix de guia i embrió per a la implantació de tècniques actualitzades.

El tutor responsable de l'Ajuntament ha estat l'arquitecte Andrés Moscardó, que ha rebut la felicitació de la ETS de Ingenieria d'Edificació per la seua feina de tutela en el projecte final de carrera de Miguel Mestre.

La nostra enhorabona a Miguel i a la seua família.
-