L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 11 de desembre del 2012

¿Quina sanitat pública vol el PP? Una mostra: El PP redueix el pressupost de l'hemodiàlisi que passen dels 63 milions d’enguany als 20 milions de l’any que ve


Una protesta dels metges als retalls del PP


El pressupost presentat pel PP per a atendre els concerts d'hemodiàlisis es reduirà a la tercera part l'any que ve. Passar de 63 milions, consignats en aquesta partida en el 2012, als 20 milions del 2013 implica dificultats, per no dir impossibilitat, d’oferir el servei d'hemodiàlisi, concertat en la seua major part. 

La Conselleria de Sanitat tenia previst fer una rebaixa en aquesta partida de només uns quatre milions d'euros per a l'any que ve. A més, la previsió de la mateixa conselleria és traure a concurs el concert per un import que, previsiblement, superarà els 40 milions d'euros.

Amb eixes dades, cal deduir que la partida consignada per al servei d'hemodiàlisi és converteix en una mostra més de la falta de rigor dels comptes elaborats pel Consell per a l'any que ve.
 
L'oposició es va afartar ahir de recordar que els comptes han sigut elaborades per un conseller d'Hisenda que ha hagut de dimitir després de ser imputat i que els pressupostos no tenen a vore amb la realitat administrativa després de la remodelació realitzada per Alberto Fabra en el seu Govern.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Qué no veieu que tot es beneficiós?, d'açí uns anys menys parats i menys jubilats.
Però, qui treballarà quan sols queden els peperos?