L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 12 de desembre del 2012

Tavernes ret un emotiu homenatge pòstum a Vicent Val Morató



Emotiu, molt emotiu va resultar l’homentatge que exjudadors i altres persones vinculades al Club Handbol Tavernes, aixi com l’Ajuntament i la propia federació valenciana va retre de manera póstuma a Vicent Val Morató. 

La Federació Valenciana de Handbol va donar una placa recordatòria als familiars, la dona i el fill, mentre els components de l’equip local els lliuraven una altra placa i un ram de flors. L’Ajuntament va estar  representat pel regidor d’Esports, Josep LLàcer, i es va comptar amb la presencia de regidors del PSOE i PP, va lliurar a la familia un pergamí i un ram de flors.

El partit de semifinals de la Copa Federació, que es jugaba entre els equips Florida de Catarroja i el CBM Benidorm, va acabar amb la victoria del CBM Benidorm.
-