L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dilluns, 17 de desembre del 2012

Tavernes s’ha adherit a la campanya de control d’alcoholèmia de la Direcció General de Trànsit



Tavernes participa en la campanya especial de control de la taxa d’alcoholèmia que du a terme la Direcció General de Trànsit entre els conductors. Des del passat dia 10 que s’està actuant de manera preventiva davant el risc que suposen les reunions, menjars i sopars d’amics i companys de treball els dies previs a les festes de Nadal i de Cap d’Any.

La Policia Local de Tavernes s’ha adherit a les campanyes de la Direcció General de Trànsit en matèria de seguretat viària, una campanya especialment important atenent les dates quan es realitza i especialment pel fet que l’alcohol està present com a factor desencadenant en un terç dels accidents mortals i, a més, multiplica per 9 el risc de tindre un accident de circulació. Uns paràmetres que afecten de manera especial la seguretat dels vianants.

El regidor de Seguretat Ciutadana de Tavernes de la Valldigna, Evarist Sansaloni, ha expressat la voluntat de l’Ajuntament de “participar en totes les accions que puguen incidir en una major seguretat de conductors i vianants. Sabem que entre l’any 2000 i el 2011 han baixat els percentatges de positius detectats, que han passat del 5% al 1,8%, i participarem en totes les accions encaminades a reduir encara més els índexs”.

Cal indicar que es tracta d’una campanya d’àmbit nacional i les informacions facilitades per tots els ajuntaments participants són absolutament imprescindibles per a poder obtenir informació completa de zones urbanes i interurbanes.
-