L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 18 de gener del 2013

ADIF anuncia la supressió de dos passos a nivell al terme de Tavernes




L'Administracció d'Infraestructures Ferroviàries (ADIF) ha tret a informació pública el projecte de supressió de dos passos a nivell en el terme de Tavernes de la línia ferroviària València –Gandia. Si finalment el projecte es duu a cap, ADIF faria cas a les múltiples peticions que s'han fet en aquest sentit des de l'Ajuntament, i que en molts casos, demanaven igualment solucions i millores a la nostra estació.

Els dos passos a nivell, com es pot apreciar en les fotografies, actualment estan protegits per semibarreras automàtiques i senyals acústics i la seua ubicació és entre l’estació vallera i la de Xeraco. En concret, els passos a nivell es troben en els punts kilomètric 39/060 (Camí del Ràfol) i 39/100 (Camí del Terme) de l’esmentada línia ferroviària.

La informació ha estat publicada al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) i tracta exclusivament dels efectes mediambientals perquè l’actuació es troba sotmesa al procediment d'avaluació d'impacte ambiental pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient.

Segons s’ha anunciat, el projecte de supressió dels dos passos a nivell i el seu estudi d'impacte ambiental estaran exposats en l'Ajuntament de Tavernes de Valldigna i en la Sotsdirecció de Medi Ambient de l'Adreça d'Estratègia i Desenvolupament d'ADIF, a Madrid, durant 30 dies hàbils. 
-