L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 24 de gener del 2013

AVA-Tavernes tractarà avui dijous la problemàtica de la situació laboral dels jubilats i la seguretat als camps

La  delegació d’AVA-Tavernes tractarà avui a la Casa de la Cultura a partir de les 18 hores, del  pla de seguretat en el camp, amb dues xarrades a càrrec de representants de la Guàrdia Civil i la Policia Local de Tavernes.
 
La reunió serivrà per nomenar els compromissaris per a l’assemblea general ordinària i l’extraordinària del pròxim 27 de març d'AVA. Tot seguit, tindrà lloc una conferencia sobre seguretat social agrària i la situació laboral dels jubilats, a càrrec d’un tècnic de AVA-ASAJA.


La reunió comptarà amb la presència del delegat d’AVA-Tavernes de la Valldigna, Salvador Bononad, i de la regidora d’Agricultura i primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament, M. Carmen Canet.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es un tema que crec que es deuria de parlar un poc més. En temps de crisis sempre la paguen els mateixos (els llauradors), que si tenen una terreta i van a treballar,que si es fan rics, etc etc etc. Eixa gent jubilada o que esta en l´atur i va al camp a portar les seues terres o d´algun familiar heu fa per a no estar en casa o en el bar perque el seu "hobby" es la terra. Molts pensaran que es que tenen dos feines,o que cobren de l´atur i despres en "B" etc etc, crec que hi ha molta gent autonoma que fa feines per les cases en "B" i nosaltres som els priimers que volem pagar d´eixa manera per a que ens resulte més económic, també hi ha professors que es guanyen uns diners donant classes particulars( inclus també estan en la política)i aixina podriem estar tratant molts llocs de feina. Aixina que d´eixeu als treballadors trànquils que ells no son el problema de la crisis sino els que porten el vaixell.
Visca la Terra!!!!

Anònim ha dit...

Ens podries fer un resum per als que no ens vam enterar de la reunió i ens interesa el tema,perque necesite saber si desprès de la meua feina puc anar a l´horta ajudar a mon pare.