L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 7 de gener del 2013

Compromís denuncia l’abandó de la Sanitat Pública a la comarca Safor-Valldigna per part del govern del PP de la Generalitat

Imatge virtual del nou hospital de Gandia. S'havia d'obrir en el 2009 i ara ni se sap, ni es coneix quan s'acabarà


Compromís ha denunciat que “el 2013 ha començat amb una precarietat total en Sanitat i un oblit absolut de la Generalitat d’un dret tan fonamental com és la salut”

Compromís ha criticat la penosa situación en la qual es troba l’Hospital Sant Francesc de Borja de Gandia “un hospital vell, molt deteriorat i amb moltes deficiències”, amb la qual cosa ve a sumar-se a la denúncia presentada fa uns dies pel sindicat UGT, que parlava de la manca de personal, el col·lapse de les urgències o l’increment de les llistes d’espera.

Compromía ha censurat l’actitud de la Generalitat, gobernada pel PP, i la seua deixadesa en la solució del problema sanitaria a la Safor-Valldigna, perquè va prometre “un nou hospital a Gandia per al 2009 i estem al 2013 i no hi sabem res, només que de moment, és inviable. El Govern Valencià s’ha preocupat més d’invertir en fastos i aeroports que de donar resposta a les necessitats més bàsiques dels ciutadans”.

Compromía s’ha referit també a la situació dels centres de salut de la comarca, una atenció que és de primera necessitat i que ha sigut deixada de banda als pressupostos valencians, després de que el PP rebutjara totes les esmenes presentades per Compromís per millorar l’atenció dels pobles de la Safor-Valldigna. 
-


2 comentaris:

Enrique Estruch ha dit...

I el que es més greu, amb els acreedors sense cobrar el qu'els deuen per el que hi ha fet.
Com vos he comentat altres vegades, al de la tabiquería li deuen vora dos milions d'euros, amb lo que l'han arruinat i ha tingut que despatxar a un centenar d'obrers.

Robinjut ha dit...

I Torró ara gastant-se una fotracà d'€ en obres a Beniopa, El Prado, Raval, platja i altres.