L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 24 de gener del 2013

Els diputats de Compromís presenten quasi el doble d’iniciativas que els d’EU i el triple que els del PSOE.



Els diputats de Compromís agranen en productivitat als de la resta de grups i són els més rendibles per als seus votants quan a activitat en Les Corts Valencianes. Això ho assegura un informe sobre les dades de l'activitat dels grups i dels parlamentaris donat a conéixer quan ja ha transcorregut l'any i mitjà de legislatura.

L’informe va ser remés ahir per Les Corts a totes les formacions polítiques i revela que cadascun dels 6 integrants de Compromís ha registrat una mitjana de 944 iniciatives, quasi el doble que els 5 diputats d'Esquerra Unida, que ixen a 560,40 accions parlamentàries per escó. També serien prop del triple que els 33 diputats del PSOE, amb una taxa de 353,73 actuacions de mitjana per escó i dues-centes vegades més que els 55 del PP que només presenten 4,64 iniciatives per diputat.

-Font: Levante-EMV
-
.