L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 22 de gener del 2013

La falla Cambro presenta les falleres majors 2013




El passat cap de setmana a la Casa de la Cultura van ser exaltades com a falleres majors de la Falla Cambro, Pepa López i Nerea Cascales, fallera major i infantil respectivament, que van estar acompanyades pels presidents Jordi Moreno i Roger Sirerol. Acte que tindrà lloc a la Casa de la Cultura de Tavernes. 

L’acte de dissabte, exaltació de la fallera major Pepa López, va comptar amb la presència de l’alcalde, Jordi Joan, president nat de la Junta Local. En acabar, va haver-hi la representació d’un sainet pel grup de teatre “L'Ull del Bou”, de la Falla Cambro i tot seguit, el quadre artístic va representar  una obra musical.

El diumenge va ser l’hora dels més menuts de la falla, els quals acompanyaran a la fallereta Nerea Cascales en l'acte de la seua exaltació. En acabar l'acte, els xiquetes i xiquetes del quadre artístic infantil de la falla Cambro delectaren els assistents amb un muntatge musical d'allò més divertit.
-