L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 28 de gener del 2013

La Falla Passeig presenta les seues falleres majors, Maria Salud Martí i Alba Ortega


La Falla Passeig ha presentat aquest cap de setmana a les seues falleres, major i infantil, senyoretes Maria Salud Martí i Alba Ortega, que van estar acompanyades en els actes protocol·laris pels respectius presidents Julián González i Yago Pellicer.

L’exaltació de les falleres s’ha efectuat sota el lema “La festa del foc”. En acabar l’acte de dissabte els fallers oferiren als assistents l’espectacle de playback “La boda de l’any”, mentre que el playback ofert en la presentació infantil va ser “Mary Poppins”.

Cal indicar que els dos actes ha primat el bon fer de les respectives comissions, major i infantil, i ha constituït un gran èxit d’assistència, amb una Casa de la Cultura plena. Assenyalar també que enguany ha estat l’any en què major nombre de falleres  s’han vestit per a l’acte protocol·lari de l’exaltació: 65.

La representació institucional en aquesta ocasió ha estat a càrrec de la regidora de festes, Pilar Altur, que atés a la seua condició de fallera d’aquesta falla i també amiga de la fallera major, Maria Salud Martí, havia expressat el desig d’oferir-li el ram, segons ens han informat.
-