L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 28 de gener del 2013

La fallera major de Tavernes promocionarà les falles a Fitur



La Fallera Major de Tavernes 2013, Raquel Mafé i Ausina,  i el president de la FdF, Ximo Felis i Alberola,  visitaran el pròxim dimecres, dia 30 de gener, l’estand valler de la Fira de Turisme Fitur a Madrid, en representació i promoció del mon de les falles d'aquesta localitat.


També el dimecres es jugarà la tercera ronda del Campionat de Truc que organitza la FdF al Casal de la Falla La Via. A  les 21,00 hores serà el sopar i a partir de les 22,00h començaran les partides. Molta sort a tots els participants.


Remés per la FdF
-