L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 6 de gener del 2013

Mor una persona en un incendi a Tavernes


La policia procedeix a la retirada del cadàver (Fotografia: la Veu de la Valldigna)

Aquesta  boqueta nit, sobre les 8 de la vesprada, s’ha declarat  un incendi en el número 22 del Carrer Bonavista de Tavernes. Al lloc del sinistre han acudit efectius del cos de bombers, guàrdia civil i policia local, els quals han participat en les tasques d’extinció.

Els bombers en entrar a la casa han descobert el cos sense vida d’una persona damunt d’un matalaf.  La víctima, segons han dit els veïns del carrer, seria F.G.M, d’entre 66 i 70 anys d’edat, i que vivia sol en la casa i tindria alguns problemes de salut, segons els comentaris del veïns.

Avisada la Policia Judicial s’ha personat en el domicili, i després de les oportunes investigacions i observació dels llocs dels fets, s’ha procedit a fer l’atestat i a la retirada del cadàver.
-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra eres la millor. Has posat mes informació tu que el llevant. Vas al capdavant de les notícies que ocorren a Tavernes. Segueix així!!!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Cal citar a La Veu de la Valldigna, autors de la foto, que ens l'han cedida de la seua web.
El nostre agraïment

Robinjut ha dit...

Àmic anònim, caldria que parlares amb coneiximent de causa, altra cosa es posicionar-se fent la pilota sense vindre al cas.
M'agrada que documenteu les opinions, com no ho has fet ho faig jo per tú:
La Cotorra, 131 paraules-618 caracters.
Levante-EMV, 140 paraules-670 caracters.
Las Provincias, 263 paraules, 1.265 caracters.
No li done importància a tot açò, però tampoc m'agrada que altres en donen als amics perque sí i sense motiu aparent.
Altra cosa és que L.C. sí va ser la més ràpida. Penjar-ho a la web
sempre guanya contra el paper imprés.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Per tal que no es baralleu ací teniu dos versions. Ah, no importa la quantitat sinó la qualitat i pensem que la informació que hi ha és molt bona, sense deixar-nos portar per alguns detalls

Així que cadascú, prenga la que vulga

VERSIÓ LLARGA
Aquesta boqueta nit de l’últim dia de festes de Nadal, el dia de Reis, i sobre les 8 hores de la vesprada, s’ha sabut que s’havia declarat un incendi en el número 22 del Carrer Bonavista de Tavernes de la Valldigna. Al cap de poc de temps i alertats pels veïns, arribaren al lloc del sinistre una gran munió d’efectius dels cossos de seguretat. En concret han acudit a eixa casa els efectius del cos de bombers, de la guàrdia civil i de la policia local, els quals prengueren part i participaren en les tasques d’extinció.

Els bombers, després de sufocar las flames de la planta baixa, van aconseguir entrar entrar a la casa i allí han descobert el cos sense vida d’una persona major que estava damunt d’un matalaf. La víctima, que segons han dit als informadors els veïns del carrer que assistien astorats a les tasques de l’extinció del incendi, seria amb tota probabilitat l’amo de la casa i resident, el senyor F.G.M, d’entre uns 66 i 70 anys d’edat, i que vivia a soles en la casa i tot apunta a indicar que tindria alguns problemes de salut, cosa confirmada pels comentaris del veïns.

En vore açò i per no ser competència dels bombers ni de les forces assistentets, es va avisar a la Policia Judicial que s’ha personat en el domicili afectat per les flames, i després de fer les oportunes investigacions en la planta baixa i fer una detallada observació dels llocs on havien ocorreguts els fets, s’ha procedit a fer l’atestat i a la retirada posterior del cadàver que va eixir de la casa embolicat en una manta mortuòoria i davant la mirada de curiosos i gent del poble que hi va acudir alertada pel soroll de les sirenes dels cotxes de bombers.


VERSIÓ CURTA

A les 8 d’aquesta nit s’ha declarat un incendi en el Carrer Bonavista, 22. Allí han acudit efectius dels bombers i cossos de seguretat, que procediren a l’extinció.
Els bombers van trobar dins de la casa el cos sense del propietari, F.G.M, entre 60 i 70 anys, que vivia sol i tindria problemes de salut, segons els veïns.

La Policia Judicial ha fet les oportunes investigacions i en acabar procedia a redactar l’atestat i a retirar el cadàver.


COMPLEMENTS (QUE NO POSAREM)

La Policia Judicial va tapar la porta de la casa amb un llençol blanc per tal que la gent no tinguera visió directa de l’interior de la casa i de la víctima i tampoc es tragueren fotografies de l’interior.

I amb açò posats, érem els campions de la informació.

Mare nostra, que enjogassats estem tots!

Anònim ha dit...

Robinjut tanca el bec perquè el llevant va ampliar la informació posteriorment (concretament el dia següent). I no et piques tant que t'hauràs d'atiborrar a alls.

Ropbinjut ha dit...

Ja he dit que a mí ni em va ni em vé, tan sols vaig comprobar els fets dels textos dels mitjans. No sé on té la Cotorra eixa versió llarga, jo la única que conec és la publicada a dalt d'ací i crec que al moment del comentari que faig les dades són exactes.
Així que no tinc per qué callar ni menjar el que em diga qualsevol anònim.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amic, nosaltres el feiem més llest.
No és si estan i on estan, sinó que hagueren pogut estar. Però la notícia redactada va ser la que és.
El que hem volgut dir és que La Cotorra hauria pogut publicar una versió superllarga, embolicant i enrollant-nos en el text, contant-vos tots els detalls, com el que diguem al final del llençol (per cert, comprovaràs que es veritat, i no inventat allò del llençol si has llegit avui el Levante i has vist la fotografia) i també haguérem pogut publicar un text curt, simplificat i resumit.

I el que hem volgut és posar un exemple de cada, però en un cas, o en l'altre, la informació bàsica és la mateixa i d'igual qualitat i no és important, ni de bon tros, que es valore per paraules i caràcters, sinó per la informació que es dóna.

Pensàvem que això estaria molt clar i l'anterior comentari nostre n'era demostratiu.

Ah, i no s'amoïneu, abans que la Cotorra, i mentre estavem in situ, ja ho va publicar en un breu El Pais a l'apartat "Ultima hora". Només eren quatre renglons en una de les cinc columnes, o siga, renglo i mig normal, que, segons les teories teues no tindrien massa valor, per massa curt. Però la informació bàsica: home mort cremat, a Tavernes, en incendi de casa i la intervenció dels bombers es deia. Concreció al màxim.

Seguim enjogassats?

Robinjut ha dit...

Passe ja del tema, sols volia dir que al primer anònim se li veia el plomer, no soc jo sino ell qui parla sobre l'extensió i qualitat de les informacions quan diu "més i millor" que el Levante. No m'he parat tant a analitzar el que diu cadascú. Enjogasats i sobrats de temps es veu que estem tots, uns i altres.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Home, deixa que algú ens diga alguna cosa bonica, que amb la que ens cau des d'altres llocs i des dels comentaris d'alguns. (¿T'hi inclous?. És que tenim el vici de controlar-ho tot.)
Ja hauràs comprovat com nosaltres fa molt de temps que passem olímpicament d'eixa pseudocompetència blogística. Ara, no comprenem perquè sempre que comentem amb tu ens ve al cap eixe prefix -pseudo - pel cap. Pseudocompetència, pseudoperiodistes...

Va, no passa res. Passem del tema com tu dius, i ho deixem. Tots procurem fer la tasca el millor possible.