L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 1 de gener del 2013

Ni el PP valencià ni Fabra pinten fava (políticament parlant): El Ministeri de Foment espanyol atura una infrastructura clau per a l'eix mediterrani mentre en fa deu a Galícia




Continua el govern valencià amb el seu president al cap, Alberto Fabra, del PP, sense tindre pes davant el govern de Rajoy. No ho diguem nosaltres, sinó que es dedueix de les paraules del director gerent de la Cambra de Contractistes valenciana, Manuel Miñés, que ha qualificat de solució “ocurrent i tercermundista” la intenció del Ministeri de Foment de deixar en suspens l'execució del túnel pel centre de València. I damunt, una decisió acceptada per la batlessa Rita Barberá i la consellera d'Infrastructures de la Generalitat Valenciana, Isabel Bonig. 

Miñés critica que Foment es replanteja la construcció del túnel passant de trens de rodalia i TGV entre l'Estació del Nord i Alboraia i aposte només per ampliar el túnel ferroviari del Cabanyal, cosa que deixa l'Estació del Nord com a estació terme (com a cul-de-sac) i no com una estació de pas cosa que afecta el TGV a Castelló, però també tot el trànsit ferroviari de passatgers nord-sud i viceversa (des de Màlaga, Múrcia, Alacant, València, Castelló, Tarragona, Barcelona...). “Això és tercermundista” ha dit, però el PP valencià calla i atorga davant Rajoy. 

El director gerent de la Cambra de Contractistes valenciana s’ha queixat també del diferent tracte de Foment respecte al TGV de Galícia, amb una desena de túnels projectats i en execució. “Només un parell de túnels de la desena projectats i en execució en el trajecte de Galícia valen tant com el túnel de València” s’ha lamentat Miñes. Mentre el Govern valencià del PP ni es lamenta, ni es queixa, ni obri la boca. “Quien te ha visto y quien te ve” els hi podem dir ara pensant què feien l’any passat, però Rajoy no és Zapatero i ara els toca callar i obeir. 
-