L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 2 de febrer del 2013

Tavernes inicia avui la celebració de Sant Antoni


La celebració de Sant Antoni del Porquet s'inicia avui dissabte, 2 de febrer,a partir de les 19 hores amb la cercavila pels carrers del poble. A les 20:30 hores, al Passeig del País Valencià, tindrà lloc la crema del pi per continuar amb un ball de xaranga. La comissió repartirà mistela i facilitarà les graelles per torrarà la carn o l’embotit que cadascú ha de portar de sa casa.

Demà diumenge, dia 3 de febrer, serà el dia principal. A les 9:30 hores hi ha anunciada una cercavila amb xaranga i el trasllat de la imatge de Sant Antoni des de la casa del sant a l’església de Sant Josep, on es farà la missa. Tot seguit, a les 11:30 hores, hi haurà cercavila amb dansada a càrrec del Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes, i després la benedicció de les cavalleries i dels animalets mascotes, sobre les 12:30 hores en el Passeig de Colom, a l’esplanada de davant del poliesportiu. 
-